rubiks kube

Bli en mester i hjernetrim

Bli en mester i hjernetrim

Hjernetrim blir mer og mer populært, og det er ikke uten grunn. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor det er blitt sånn, og hvordan du kan komme i gang med hjernetrim hver dag. Det er nemlig enklere enn du tror å komme godt i gang. 

Hjernen er som en muskel

Det er faktisk sånn at hjernen er akkurat som en muskel som må trenes for å holdes vedlike. Ting som korttidshukommelse og evnen til å tenke logisk, det er faktisk noe vi kan trene oss til. Det vil si at vi kan bli god til veldig mye hvis vi bare øver, og sånn fungerer det faktisk også med hjernen – man kan altså trene seg smartere. 

Det kan man blant annet gjøre med ting som sudoku, logiske oppgaver og hjernetrim som rubiks kube. Det er mange som synes denne type spill er morsomt, og derfor er det lett tilgjengelig. 

Prøv en rubiks kube 

Hvis du vil gi deg selv en god utfordring, kan du prøve en rubiks kube. Det er en av de mest kjente formene for hjernetrim, og det er ikke uten grunn. De fleste synes nemlig det er en real utfordring, og har prøvd å løse en Rubiks kube mange ganger uten hell. Da kan det hende man rett og slett ikke har knukket koden, og det kan man heldigvis få hjelp til på http://mastercubestore.no/. Det er nemlig lurt å sette seg godt inn i hvordan Rubiks kuben fungerer og forskjellige tilganger til å løse den før man setter i gang. Det er også mange forskjellige kuber å velge mellom i tillegg til den klassiske Rubiks kuben, og det betyr at man kan gå videre til andre kuber når man føler at man har utfordret seg nok med originalen. Det finnes også mange challenges og konkurranser, hvis man for alvor begynner å synes det er gøy med Rubiks kube.