led lysrør

Derfor bruker vi mer og mer led lys

Derfor bruker vi mer og mer led lys

editorial

Led er noe man hører mye om når det kommer til lamper, lyspærer og lyskilder, og det er rett og slett ikke spesielt rart. Led er nemlig noe av det nyeste og beste man kan få når det kommer til lys – og her skal vi se litt nærmere på hvorfor. Kanskje skal du skifte ut alle de vanlige lyspærene med led? 

Er du opptatt av miljøet?

Det er faktisk sånn at vi blir mer og mer opptatt av miljø og klima, og det påvirker mange av de små valgene som vi treffer i hverdagen. Det er mange små ting vi hver og en av oss kan gjøre selv for å ta litt bedre vare på planeten vår. Derfor er det mange som begynner å resirkulere, som velger å kjøpe litt færre ting og som kanskje kjøper mer og mer brukt. Det er alle små ting som vi alle kan gjøre for å lette litt på det enorme trykket vi har satt på kloden vi lever på.

led lysrør

Men i Norge er det jo mørkt store deler av året, og det vil si at vi har et forholdsvis høyt energiforbruk når det kommer til varme og lys. Det er ting som bruker mye energi, og derfor skader det ikke å være litt mer bevisste omkring hvordan vi bruker det. Det er her led kommer inn i bildet. Når du bruker led lyspærer, så bruker de mindre energi og varer lenger. Det vil si at du belaster miljøet med færre lyspærer og forbruker mindre energi når du har lyset på. Det er dog en god ide å få en vane der du slukker lyset når du går ut av et rom. 

Her finner du led lys 

Du kan heldigvis finne led lys som https://ledlyskilder.no/19113-led-lysror på nettet. Her finner du et stort utvalg led lys så du kan finne akkurat det som passer for deg.