seng

Fine senger som kan redde soverommet

Fine senger som kan redde soverommet

Det er ingen tvil om at sengen er soverommets midtpunkt, og det er faktisk et av de viktigste møblene i hjemmet ditt. Det er fordi vi bruker utrolig mye tid i sengen, og derfor er det lurt å fokusere litt ekstra på dette elementet. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal velge. 

Finn riktig seng

Det er kanskje ikke så vanskelig eller komplisert å finne riktig seng som du kanskje tror. Det finnes mange fine senger å velge mellom på nettet. Selv om det er mange senger på markedet, så er det ikke så mange forskjellige overordnede kategorier du skal forholde deg til, og du har sikkert allerede en ide om hva du vil ha. Hvis du vil ha en litt luksuriøs og god seng, så er en kontinentalseng et trygt valg. Det er en seng i hele tre lag, som gir god støtte og komfort, når du velger riktig fasthet og materialer av høy kvalitet. Du kan også få en lekker regulerbar seng, som kan justeres helt etter behov. Da kan du enkelt lese på sengen, eller finne en god sovestilling hvis du har ryggplager, er gravid eller kanskje til og med snorker. Det er mange muligheter.

De fleste senger fås også i alle størrelser, så du kan få en enkeltseng, dobbeltseng eller haulvannennseng, uansett om du skal ha en kontinentalseng, regulerbar seng eller en rammemadrass. Det er uansett viktig å velge riktig fasthet, og da skal du se på hvor mye du veier. Hvis du veier under 85 kg, så pleier det å være nok med middels fasthet, men hvis du veier over skal du ha en madrass med fast fasthet. Visste du at mange har en tendens til å kjøpe for myk seng hvis de prøver sengen først? derfor er det viktig å velge riktig.