belid lamper

Flotte lamper fra Belid

Flotte lamper fra Belid

Hos Lampemester.no kan du få design lamper i høy kvalitet. De leverer lamper fra noen av markedets mest populære merker, og her finner du blant annet en rekke nordiske produsenter.

Blant disse kan du få Belid lamper for ditt hjem. Det svenske merket Belid har gjennom mange år produsert lamper i toppkvalitet. Deres inspirasjon ligger i den svenske naturen, og i deres design fokuserer de på å videreføre de lokale tradisjoner fra nærområdene. 

For eksempel har Belid produsert den veldig populære serien Diablo. Her finner du både gulvlamper, bordlamper og pendler i en innovativ design. I denne serien har de virkelig kombinert de klassiske elementer med moderne og nytenkende løsninger. 

Med denne kombinasjonen passer de inn i ethvert hjem og kan brukes i alle rom – rett fra stue til soverom. 

Belysning og design i én

Med de vakre Belid lamper får du både flott belysning, og samtidig fungerer lampen som en stilig del av innredningen. Det vil si, at lampen også er veldig unik og vakker når lyset er av. 

De herlige lamper i Diablo serien komplimenterer hverandre veldig flott og skaper en unik effekt, når de anvendes samme.

Men Belid byr også på en rekke andre serier og kolleksjoner, som igjen legger vekt på kvalitet og gjennomførte løsninger. For eksempel har de produsert den veldig flotte Ellipse pendel med masse unike detaljer og enestående materialer.

Eller hva med den vakre Picasso bordlampe? Den vil uten tvil være vakker på ethvert skrivebord eller på nattbordet ved siden av sengen.

Kjøp Belid lamper hos Lampemesteren.no

Du kan finne din nye Belid lampe online hos Lampemester.no. Her kan du få et stort utvalg av de flotte lamper til en virkelig fordelaktig pris. Du kan gå på utkikk i det store sortimentet og finne dine personlige favoritter blant de mange flotte og innovative designs.