Ortopediske hjelpemidler

Fototipsene du trenger nå

Fototipsene du trenger nå

editorial

Det er mange måter man kan ta vare på føttene sine, men hvorfor er dette så viktig og hvordan skal man gjøre det? Det skal vi se litt nærmere på her. 

Ta godt vare på føttene dine

Det er svært viktig å ta vare på føttene, men det er mye man selv kan gjøre for å sørge for at fothelsen er på topp. Det er mange som rett og slett glemmer føttene, og det er kanskje ikke så rart. Føttene er jo en kroppsdel som er forholdsvis langt fra resten av kroppen, og dermed er det kanskje lett å glemme at de også skal tas vare på.

Ortopediske hjelpemidler

Det er jo sånn at føttene er under mye belastning i det daglige. De bærer hele kroppsvekten hver dag, og da er det svært viktig hvilke sko man velger å bruke. Riktige sko kan nemlig ha mye å si for hvordan føttene har det. Det er her man får støtte, og da sier det kanskje seg selv at skoene er svært viktige, og det å gå i for eksempel høye hæler eller sko som ikke passer helt, ikke er det mest hensiktsmessige for god fothelse. Det er med andre ord viktig at man sørger for å finne riktige sko, og også å sørge for å få sko tilpasset, hvis man har bestemte behov. Da kan man få profesjonell hjelp. 

Få profesjonell hjelp 

Ortopediske hjelpemidler kan være en god hjelp hvis du vil ta bedre vare på føttene dine. Da kan du få spesielt tilpassede såler og hjelpemidler som gjør at skoene gir støtte til nettopp dine føtter. Dermed kan du optimalisere sko som ikke nødvendigvis er umiddelbart tilpasset dine behov, og sørge for at du får akkurat den støtten du har bruk for. Oppsøk en ortoped og få hjelpemidler som er tilpasset nettopp deg og dine behov.