Avrusning

Hjelp til å kvitte rusmidler

Hjelp til å kvitte rusmidler

Rusavhengighet finnes overalt. Hos unge og gamle, i alle deler av landet og hos alle typer personer. Det er et alvorlig problem som kan og vil medføre alvorlige konsekvenser for den som sliter med avhengigheten og for alle som står personen nær. Men det finnes hjelp å hente slik at du kan komme ut av ditt misbruk og komme tilbake til din normale hverdag. Det er en vanskelig og tung prosess, men det er innsatsen verdt.

Prosessen kalles avrusning, fordi du lærer kropp og sinn ikke å være avhengig av rusen lenger. Det kan klart anbefales å få profesjonell hjelp til dette, fordi det både er utrolig vanskelig å stå alene med, og fordi det potensielt kan være farlig. Har du for eksempel et langvarig misbruk med alkohol, da kan du få svære abstinenssymptomer hvis du plutselig slutter å innta det. Og faktisk kan disse i siste ende være dødelige i verste tilfelle. Av den grunnen bør du alltid få støtte og hjelp fra utdannede fagfolk når du velger å komme ut av et misbruk. Selvom det kan være vanskelig å be om hjelp, så kan du være sikker på at det står folk klar til å ta vare på deg og din avrusning.

Hos Heimveg tilbyr de profesjonell avrusning for alle – uansett rusmiddel, varighet, alder og helse. Her står de klar til å motta deg og gi deg den behandlingen du trenger. Ditt forløp vil bli skreddersydd etter dine behov og ønsker, og du er selv med til å planlegge hvordan det skal skje. Dette sikrer det mest trygge forløpet, de beste resultater og gir størst sannsynlighet for at du kan holde fast i din nye livsstil når du er alene igjen. Kontakt dem allerede i dag og ta en uforpliktende snakk om hvordan de kan hjelpe deg med avrusning.