låsesmed med døgnvakt

Hva gjør du hvis du har stengt deg ute

Hva gjør du hvis du har stengt deg ute

editorial

Plutselig finner du ut at du stengte og låste døren uten å ha med nøkkelen ut – og hva gjør du da? Da ringer du selvfølgelig en låsesmed som kan hjelpe deg raskt og effektivt. Men hva hvis dette skjer på søndagen eller midt på natten? Det kan du bli klokere på her.

Finn en låsesmed med døgnvakt

Utfordringer og problemer med låser, nøkler og sikkerhet kan skje på alle tidspunkter av dagen og året. Derfor finnes det selvfølgelig og låsesmeder som tilbyr såkalt døgnvakt, der de er tilgjengelig alle dager i året og alle timer i døgnet. Det gjør det mulig for deg å få kontakt til en profesjonell låsesmed når som helst, dersom du har behov for det.

Det kan for eksempel være i tilfelle at du stenger deg ute av boligen – enten fordi du har kastet bort nøkkelen eller glemt den inne. Eller kanskje du har feilmelding på lås- eller alarmsystemet som må løses her og nå, for at sikkerheten på arbeidsplassen ikke blir påvirket. 

Det er altså flere situasjoner som krever hjelp fra en låsesmed her og nå, også selvom det er uten for vanlig åpningstid.

låsesmed med døgnvakt

Slik fungerer det

Når du har et akutt problem uten for vanlig åpningstid, kan du ringe en låsesmed med døgnvakt på det angitte vaktnummeret. Her vil du ofte få tak i en vakt som har noen spørsmål til deg, og det kan være en fordel dersom du har svarene klar: hvilken adresse er det, hvilken lås er det osv.

Denne vakten vurderer om det er akutt behov for en låsesmed, og dersom det er tilfelle kan de sende ut en som er i nærheten av deg. På den måten kan det møte opp en låsesmed på din adresse i løpet av ganske kort tid, som har med seg alt det nødvendige utstyret og kompetanse.