Kamerastativ

Invester i et nytt kamerastativ fra www.coolpriser.no

Invester i et nytt kamerastativ fra www.coolpriser.no

Det finne utallige måter å være kreativ på, men det å drive med foto er noe som vi alle sammen kan relatere til. det å at bilder er liksom relevant for alle, uansett om man interesserer seg for fotografi som fag eller ikke. For det å ta bilder er med på å bevare minner og det er noe som vi alle sammen ønsker oss, uansett hvem og hvor vi er.

Men det er ikke alltid like enkelt å ta de bilene vi ønsker oss hvis vi ikke har tilgang til et kamerastativ. Det er et av de aller første verktøyene man blir anbefalt å kjøpe hvis man vil skape flere muligheter enn man kan med bare et kamera, eller med en mobiltelefon. 

Vi kjøpte et kamerastativ fra www.coolpriser.no og har kjøpt en adapter sånn at vi kan bruke stativet sammen med  mobilen og med kameraet. Vi kjøpte et som er så lett at det går an å pakke det med seg i kofferten når man skal på ferie, fjelltur eller andre ting og vil ha litt mer interessante bilder enn det man kan ta uten.

Flere spennende muligehter 

Det å investere i et kamerastativ fra www.coolpriser.no betyr ikke bare at man kan at bilder med selvutløser for eksempel. Det betyr også at man får muligheten for å skape mye mer stabilitet i bilene og ikke lenger slite med at de blir slørete og uklare. 

En annen ting man kan leke med når man har et stativ er for eksempel lukketiden. Ved å justere lukkertiden kan man slippe inn mer lys i kameraet og skape flotte effekter. Men hvis det skal fungere optimalt er man nesten litt avhengig av at kameraet er helt stødig og det er umulig å gjøre uten å ha hjelp fra for eksempel et stativ. Liten investering, stort utbytte!