hårtap

Kjemper du med hårtap?

Kjemper du med hårtap?

Mange menn opplever dessverre uønsket hårtap, i en alt for tidlig alder. Det å miste håret når man fortsatt føler seg som en ungdom, kan for mange være problematisk. Håret er nemlig en stor del av identiteten, og for mange menn som mister håret allerede i 20-30 årene, kan det føre til en større identitetskrise, og tap av selvtillit. 

Hårtap er nesten alltid hormonelt og genetisk betinget, og noe som virkelig mange menn vil oppleve. Det er derfor et helt alminnelig problem, som man ikke skal skamme seg over. Mange omfavner også hårtapet, og beslutter seg for å gå videre igjennom livet som skallet. Det er også flere profilerte kjendiser, som står frem som stolte skallete menn. Det å miste håret betyr altså ikke at man blir mindre attraktiv, eller blir sett på som gammel, det er bare en naturlig del av livet til mange menn. Men selv om en skallet isse, ikke behøver å være et problem for alle, så kan det faktisk være et stort problem for noen. 

Heldigvis finnes det en løsning på dette. I løpet av de seneste årene, er det nemlig utviklet flere gode muligheter for behandling av hårtap. Ved å starte en behandling av hårtapet med det samme håret begynner å tynnes ut, så kan du nemlig lykkes i å stoppe hårtapet, og vokse frem en ny kraftig manke. 

Pure Grow har utviklet en ren behandling mot hårtap. Pure Grows produkter skaper økt blodsirkulasjon i det utsatte området, og tilfører hårsekken næring. Når hårsekken får tiltrengt næring, så kan den reaktiveres, og håret vokser. 

Det som skjer når håret begynner å falle av, er nemlig det at hårsekkene ikke får nok næring, og derfor stopper de med å fungere. Hvis man begynner behandlingen av de hvilende hårsekkene tidlig, så kan man ha hell med å reaktivere dem. 

For de fleste vil en behandling hjelpe mot hårtapet, og de kan dermed beholde lokkene i mange år.

Hvis du opplever hårtapet som ødeleggende for det sosiale livet ditt, og kanskje føler at du mister deg selv sammen med håret, så er hårtransplantasjon også en mulighet. Dette er selvfølgelig dyrere enn en behandling, og det kan derfor godt være en effektiv behandling mot hårtap, er et godt sted å starte kampen.