wallstickers

Lag et tema på barnerommet med wallstickers

Lag et tema på barnerommet med wallstickers

Lag et tema på barnerommet med wallstickers og spill på fantasi og oppdagelse

Når man skal innrede et barnerom er det mange måter å gjøre det på. Mange velger en veldig konservativ vei, men det er mange flotte og enkle måter å gjøre det litt mer spennende på. For eksempel kan man velge å lage et tema på barnerommet. Kanskje er man under vann. I jungelen. I verdensrommet. Bare fantasien setter begrensninger.

Når man hører det er det kanskje mange som tenker at det vil koste mye. Men det behøver det ikke. Med fototapet, en wallsticker og litt kunnskaper og teknikk på en symaskin burde man kunne gjøre det ganske billig. Se for deg et jungel-tema for eksempel. 

Kanskje er det fototapet med en jungel, kombinert med grønne gardiner og sengetøy som spiller inn i den grønne tapeten. Kanskje er sengen malt sånn at det ligner at man sover i en trehytte. Og kanskje man har brukt en wallsticker eller til og med flere til å illustrere jungelens dyr. 

La barnet være med i prosessen eller lag det som en overraskelse 

Da jeg var liten , husker jeg at mamma og pappa litt pleide å gjøre begge deler. Både ta meg med inn i valgene rundt rommet mitt, men de elsket også å lage overraskelser. Som liten likte jeg det å bli overrasket best kanskje og bare se for deg hvor mye glede du kan skape med bare noen enkle grep, hvis du bestemmer deg for å lage et tema på rommet til barnet ditt.

Du vet sikkert hva barnet ditt liker. Hvilket wallsticker som et ville like aller best. Begynn med å finne temaet og arbeid deg rundt de forskjellige komponentene av rommet mens du planlegger hva du trenger å gjøre og hva du trenger å kjøpe. det blir garantert en suksess.