vakttelefon låsesmed

Låst deg ute? Dette gjør du

Låst deg ute? Dette gjør du

Det er manges absolutt verste mareritt å låse seg ute, og det er ikke så rart. Det er skremmende å være utblåst av eget hjem og man føler seg komplett hjelpeløs. Det er dog ting man kan gjøre hvis uhellet er ute, og det er også ting man kan gjøre for å unngå å låse seg ute i utgangspunktet. Det skal vi se litt nærmere på her, så du kan få den hjelpen du trenger – når du trenger den.

Finnes det en vakttelefon? 

Det er mange som lurer på om det finnes en vakttelefon man kan ringe til hvis man har vært så uheldig å låse seg ute, og det er faktisk ikke et dumt spørsmål. Det er jo ikke helt uvanlig å låse seg ute, og dermed så finnes det råd for de som er uheldige.

vakttelefon låsesmed

Det er nemlig mange låsesmeder som har nettopp en vakttelefon som man kan ringe hvis man har låst seg ute og trenger hjelp, og man kan ringe dem når som helst på døgnet. Det er jo ikke bare på ukedager i arbeidstiden at man kan komme til å låse seg ute, man kan være uheldig til alle døgnets tider, og derfor er det også mulig å ringe en vakttelefon som er døgnåpen hos mange låsesmeder. Du kan for eksempel finne https://www.tronderlas.no/produkter/vakttelefon og få akkurat den hjelpen du trenger – når du trenger den. 

Unngå å låse deg ute en annen gang

Men det er jo selvfølgelig praktisk å unngå å låse seg ute en annen gang. Det kan man enkelt gjøre ved å ta noen enkle små grep. Det kan for eksempel være lurt å ha noen ekstranøkler tilgjengelige, så man har en ekstranøkkelen i en alternativ sekk, jakke eller veske. Dermed har man alltid nøkkel med seg. Dette er spesielt smart for deg som kanskje har en smekklås.