låsesmed

Moderne dørlås i din bolig

Moderne dørlås i din bolig

Ved å bytte ut dørlåsen i boligens ytterdør vil du øke sikkerheten betraktelig. Det anbefales at du skifter ut samtlige dørlåser i alle dører. Du bør også sjekke vinduer og andre steder som kan gjøre det lett for uvedkommende å komme seg inn i boligen din.

Dersom du ikke har råd til å bytte ut boligens ytterdør bør du ta en titt på låssylinderen som er montert i ytterdøren. Denne vil være av ulik alder, og bør skiftes ut om den ikke tilfredsstiller moderne krav om sikkerhet En låssylinder som er rund er som regel festet med fire skruer. Disse skruene er ikke like lette å demontere om dette skulle være nødvendig under innbrudd.

En eldre låssylinder er gjerne oval i formen. I tillegg er låssylinderen ofte festet med bare to skruer. Låssylinderen er derfor lettere tilgjengelig om du bruker verktøy på sidene av låsen. Ved å kontakte en låsesmed vil du få tilstrekkelig med rådgivning i forbindelse med utskiftning av den gamle dørlåsen. Ta gjerne en titt på nettsiden https://www.norlaas.no/ for ytterligere informasjon.

Sikkerhetsløsninger i boligen

De kan være smart å ta en runde rundt i boligen din for å sjekke hvordan det står til med sikkerheten. Det er viktig å sjekke både vinduer og ytterdører for om sikkerheten er god nok. Det finnes mange gode sikkerhetsløsninger å velge mellom om du ønsker å gjøre boligen din mer sikker.

I dagens marked kan du finne tilstrekkelige sikkerhetsløsninger som raskt vil gjøre ytterdøren din sikrere. Du kan bytte ut dørlåsen med en elektrisk kodelås som raskt vil modernisere inngangsdøren.

Mange velger også å investere i en nøkkelboks for å slippe å legge den dyrebare nøkkelen under dørmatten når boligen forlates. Du kan også gå til det skrittet at du investerer i en boligalarm. Mange av boligalarmene kan installeres for bruk på både nattestid og dagtid.