firmatur

Planlegg en vellykket firmatur

Planlegg en vellykket  firmatur

Det finnes mange gode grunner til å reise på firmatur med kollegaene. En firmatur fører ofte til et bedre samhold blant kollegene. En vellykket reise med gode kolleger kan derfor gi inspirasjon til et videre samarbeid innad i firmaet. Du kan også planlegge en firmatur med eksterne forretningspartnere.

Dersom turen planlegges godt vil du finne mange gode alternativer både i Norge og i utlandet som kan fungere som gode reisedestinasjoner. Destinasjonen for firmaturen kan bestemmes med utgangspunkt i formålet for turen. Firmaets budsjettrammer kan også være en avgjørende faktor som kan spille inn på både valg av destinasjon og aktivitet.

Firmaturer kan arrangeres for å feire et jubileum, avholde en kickoff eller for å arrangere et arrangement med teambuilding i fokus. Du kan også planlegge en firmatur i forbindelse med firmaets julebord. I tillegg er det vanlig å arrangere studieturer der hovedmålet blant annet er kursing av de ansatte med blant annet implementering av nye verdier i fokus.

Tilbring firmaturen i utlandet

Mange firmaer velger å arrangere en langhelg i utlandet for å gi de ansatte en fantastisk opplevelse i forbindelse med jobben. Slike opplevelser er gjerne noe de ansatte husker lenge. Ikke minst kan en utenlandstur føre til økt trivsel blant de ansatte. Du kan arrangere mange spennende aktiviteter i utlandet som garantert vil glede dine ansatte.

Du finner mange aktiviteter både i Norge og i utlandet som kan bidra til at firmaturen blir årets høydepunkt. Mange velger å invitere til samlinger som gjerne innebærer teambuling. Dette kan bidra til bedre trivsel og et tettere samhold blant de ansatte. En vellykket firmatur kan derfor bidra til at fraværsstatistikken går ned på sikt.

Dersom du skal arrangere en vellykket firmatur for dine anste er det viktig at du bruker god tid på riktig planlegging. Du kan fint kombinere kurs og møter med spennende aktiviteter som de ansatte vil sette stor pris på.