bomullshansker

Renholdsutstyr av høyeste standard

Renholdsutstyr av høyeste standard

Jobber du innen rengjøring, da vet du at utstyret er avgjørende for deg og ditt arbeid. Det riktige utstyret sikrer at du kan utføre jobben din bedre, raskere og mer effektivt, og så betyr det også at du kan ta bedre vare på deg selv. Derfor bør du alltid sikre deg at renholdsutstyret lever opp til høyeste standard.

Beskyttelse av hendene

Hendene dine vil for eksempel være veldig utsatt fordi du kan jobbe med kjemikalier, og fordi du kan bli utsatt for skarpe, skitne, kalde eller varme overflater. Derfor må du ta best mulig vare på hendene dine, så du kan beskytte de mot skader og kjemikalier.

Hansker er helt uunnværlige i forbindelse med renhold, og her finnes det forskjellige løsninger. For eksempel er bomullshansker utrolig smarte dersom du skal håndtere kjølige eller kalde gjenstander, men de passer også for en rekke andre funksjoner. De er behagelige å ha på, de beskytter hendene, og så kan de brukes flere ganger.

Finn de riktige hanskene for deg

Er du på utkikk etter bomullhansker for deg selv eller dine ansatte, da kan du uten tvil finne de hos Nowas AS. De tilbyr nemlig et stort utvalg av renholdsutstyr, og blant dette finner du selvfølgelig også hansker.

Du kan velge mellom flere forskjellige modeller som eksempelvis varierer i størrelse, design og egenskaper. Det finnes blant annet bomullshansker med knotter for å sikre et bedre grep, eller du kan få innerhansker som er perfekte å ha under tykkere hansker. Slik kan du altså velge mellom forskjellige løsninger avhengig av dine ønsker og behov, og blant det brede sortimentet finner du uten tvil det riktige for deg.

Uansett hvilke hansker du velger, så kan du være sikker på at kvaliteten på alt fra materialer til design av hansken alltid lever opp til en høy standard.