dører

Så stor forskjell kan billige dører gjøre for boligen din

Så stor forskjell kan billige dører gjøre for boligen din

Vil du gjerne fornye boligen din, men vet ikke hvor du skal begynne? Da kan dører faktisk være det grepet du skal se på først. Det kan nemlig gjøre stor forskjell. Her skal vi se nærmere på hvorfor. 

Klassisk eller moderne? Døren bestemmer 

Uansett hva slags stil du er på jakt etter, kan billige dører bidra til å understreke og fremheve den stilen og det uttrykket du er på jakt etter. De fleste vil enten ha det klassisk og kanskje til og med litt herskapelig eller helt moderne. Det finnes selvfølgelig mange mellomting og andre stiler, men i store hovedtrekk så handler det som regel om klassisk og moderne, og her kan dører faktisk være til stor hjelp.

Det er nemlig sånn at dører utgjør en stor del av helhetsinntrykket av et rom. Det er bare ikke noe vi er så klare over, fordi vi ofte anser dører for å være en like integrert del av en bolig som for eksempel vegger, gulv og tak. Disse vil kreve en større oppussingsrunde for å forandre, men sånn er det ikke med dører.

Man kan nemlig bytte ut dørene forholdvis enkelt i boligen og få akkurat det uttrykket og den stilen man vil. Er det på tide å matche stukkatur og paneler med flotte dobbeltdører? Ja, da er det kanskje det som skal til for at boligen skal fremstå frisk og ny igjen. For fornyelse handler ikke nødvendigvis kun om å gjøre det moderne. Nei, fornyelse kan også handle om å løfte frem gamle detaljer, og gjøre det nytt.

Det er ikke alltid mer som skal til. Det kan gi en friskhet til boligen som kanskje er etterlengtet, uten å måtte pusse opp fra bunnen. Det kan også enkelt kombineres med andre grep, som å male og få nye farger og nytt liv inn i hjemmet.