låsesmed

Sikkerhet i borettslaget

Sikkerhet i borettslaget

Sikkerhet i borettslaget

Bor du i et borettslag eller sameie? Da er sikkerheten noe som bør være i topp! Det er ikke bare bare å bo i borettslag. Når man har felles ansvar for ting kan det lett oppstå konflikter hvis man ikke behandler ting på forhånd og fokuserer på å forebygge i steden for å fikse det når noe har gått galt.

Sikkerhet er en av de tingen som det sikkert er noen som synes det er viktig å ta stilling til, mens andre mener at det må være de enkelte eiernes eget ansvar å fikse hvis de synes det er mer viktig enn de andre. På noen måter er det sikkert riktig, men på mange måter er det ikke. For det å bo i borettslag eller sameie krever at man kan stole på hverandre.

Lavere risiko for innbrudd

Å stole på de man bor sammen med når det kommer til innbrudd er viktig. Når man deler hovedinngang er det viktig at alle tar de forhåndsreglene man kan for å ikke slippe inn uvedkommende. Her er det ting Norlaas kan hjelpe med og vi hadde dem ute på gratis befaring der vi fikk en gjennomgang av hva som ville være smart for akkurat oss. Det å stole på hverandre er virkelig alfa og omega når man bor på den måten og det er vanskelig å bi sammen hvis man ikke kan bli enige om sikkerheten. Man kan be om en gratis befaring på https://www.norlaas.no/ hvis man ikke helt vet hva som er best.

Forebygg mot brann og brannskader

Et annet sted der man må stole på hverandre er i forhold til brann. Derfor er brannvern noe man burde diskutere når man bor sammen i et borettslag eller sameie. Brannsikring man foregå på mange måter og det å be om en befaring av fagpersoner kan hjelpe veldig med å finne ut hva den rette løsningen ville være.