Campingvogn

Skal dere kjøpe Campingvogn i Namsos til neste sommerferie?

Skal dere kjøpe Campingvogn i Namsos til neste sommerferie?

Skal dere kjøpe Campingvogn i Namsos til neste sommerferie?

Det finnes utallige måter å ha ferie på. Noen drar til utlandet. Noen elsker hytta mer enn noe annet. Noen foretrekker havet. Andre foretrekker fjellet. Og noen ønsker et liv der ferie betyr fleksibilitet. Hvis det siste gjelder deg, så tenker jeg at dere nok har vurdert å kjøpe Campingvogn i Namsos? Det har vi nettopp gjort.

Vi valgte å kjøpe Campingvogn i Namsos i høst, selv om det kanskje virker dumt å skulle ha den stående så lenge før vi kan bruke den. Men saken er at i stedet for å kjøpe en helt splitter ny campingvogn, så hadde vi lyst til å kjøpe en pent brukt campingvogn. Vi har nemlig alltid hatt en drøm om å få lov til å være med på å påvirke hvordan den ser ut inni.

Og forbi vi har det, så tenkte vi at det faktisk er helt genialt at vi kjøper den om høsten, for så kan den stå inne i garasjen hele vinteren, der vi kan jobbe på å få den ferdig til den første turen når sesongen starter. For så snart været tillater at man kan sove ute i den, så kommer vi til å gjøre det.

Lag vognene til din helt eget

Vi har selvsagt latt oss inspirere av Pinterest og andre steder når vi har valgt å kjøpe en brukt Campingvogn i Namsos. Og noe av det vi liker tanken om er at vi kan lage den helt til vår egen. Det er så mange fine løsninger man kan finne på og måter å oppgradere den, som produsentene enten ikke tenker på, eller som de rett og slett bare ikke bryr seg om å lage.

Men da kan man jo lage dem selv! Hvis du drømmer om det samme, er det fortsatt tid til en liten oppussing i vinter.