tannlege

Tannlege til rimelige priser

Tannlege til rimelige priser

editorial

For de fleste er en god opplevelse noe av det viktigste når de besøker en tannlege. Man må føle seg trygg og vite at man får en behandling av høy kvalitet. Men mange setter også pris på en konkurransedyktig pris, slik at de ikke må betale for mye for å besøke en tannlege.

Finn din nye student tannlege i Trondheim

Som student er det kanskje ikke tannlege man helst vil bruke pengene på, men det er viktig å få det gjort likevel. Regelmessig besøk hos tannlege bidrar nemlig til å sikre en god munnhygiene og forebygger større skader eller problemer. Derfor lønner det seg også gjerne økonomisk, fordi du ofte kan unngå større og dyre behandlinger.

Du kan dog med fordel velge en tannlege som tilbyr studentrabatt slik at du kan få en billigere pris på ditt neste tannlegebesøk. Hos Valentinlyst Tannlegekontor i Trondheim tilbyr de for eksempel en undersøkelse inkl. 2 røntgen for bare 590 kr., og du får samtidig 10% rabatt på alle fremtidige behandlinger.

På den måten trenger du ikke gå på kompromiss med kvaliteten, og du kan holde tennene sunne uten å bli fattig på det. Det er en god investering i både din generelle helse og din økonomi.

Mulighet for alle typer tannbehandling

En tannlege kan hjelpe deg med en lang rekke forskjellige behandlinger. Det gjelder den generelle undersøkelsen, forebyggende tannbehandling og såkalt allmenn tannbehandling som fyllinger og rotfyllinger. Og det gjelder selvfølgelig også hvis du ønsker kosmetisk tannpleie på grunn av mellomrum, ujevnheter, misfarginger, stygge fyllinger eller noe helt annet.

De litt større tannbehandlinger brukes blant annet ved restaurering av ødelagte tenner, og her kan det brukes porselensfasetter, implantater, kroner og broer av forskjellige typer. Større tannbehandlinger gjelder også ting som fjerning av visdomstenner hvis de for eksempel gir smerter eller sitter på en uhensiktsmessig måte i munnen.