Trapesplater

Trenger du trapesplater?

Trenger du trapesplater?

Trenger du trapesplater?

Trapesplater er ikke annerledes enn andre ting på markedet – det finnes alltid det som føles som en million forskjellige muligheter og valg, selv om man bare skal ha en veldig bestemt ting. Som forbruker synes jeg det er litt slitsomt, for det gjør at jeg føler at jeg er nødt til å gjøre masse research og det betyr også at jeg føler at det er stor sannsynlighet for at jeg gjør feil valg. Heldigvis er det masse hjelp å hente, men det at noen bare gjør valget lett hadde vært så innmari deilig. 

Trapesplater av kvalitetspolykarbonat

Da vi skulle kjøpe disse platene fant vi ut at man på steder som webplast.no har et mye lettere valg. Fordi de har valgt ut de platene som de synes er de aller beste på markedet. Det gjør at jeg stoler mye mer både på dem og på den beslutningen jeg selv tar til slutt. På den siden har de valgt å selge utelukkende SUNLUX 2000PC trapesplater, fordi de faktisk mener at de er de beste på markedet. Og det liker jeg! For de er fagfolk og det er ikke jeg.

Disse spesifikke platene er laget i kvalitetspolykarbonat, og gjør at de er enda mer slagfaste og bruddsikre enn gjennomsnittet og  er derfor perfekte for det harde norske klimaet. De kan brukes til tak og overbygg, enten det er til terrassen, carport, uthus, redskapsrom eller til å holde din vedstabel tørr gjennom vinteren. 

Mange valgmuligheter

Enten det kommer til farge eller mål har man masse valgmuligheter. Disse platene er fine og finnes i to farger som begge to gir Vedlig godt innfall av lys. Det er klar og opal det er snakk om og opal filtrerer lyset litt mer enn den klare som slipper det aller meste av lyset inn. De aller fleste har allerede det utstyret som du trenger for å montere dem, så det er bare innmari praktisk. Ingen ekstra kjøp. Ingen håndverkere!